Logo
CTG Circular - loading.Have Patience

Retourbeleid

Herroepingsrecht/bedenktijd:
Items gekocht bij CTG Circular kunnen in de meeste gevallen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Gedurende deze periode, kan je de producten proberen en beoordelen zoals je ook zou doen in een fysieke winkel. Wanneer je een product wil retourneren moet het product compleet en in dezelfde staat zijn als bij ontvangst, zonder enige beschadigingen. Je mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is. Wanneer je ervoor kiest producten te retourneren, vragen we je dat vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen of onderstaand herroepingsmodel te gebruiken en door te sturen. Je kunt ons ook op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar: ecopc@ctgcircular.com. Houd er rekening mee dat je producten terug moet sturen binnen 30 dagen nadat je ons geïnformeerd hebt.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus steeds met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verwerking van jouw retour:
Nadat wij je retourverzending hebben ontvangen, gaan we aan de slag met de beoordeling van de geretourneerde artikelen en de verwerking van jouw terugbetaling. Het geld wordt gerestitueerd volgens de originele betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gewenst. Het bedrag wordt binnen zeven werkdagen teruggestort. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening tenzij anders afgesproken.

Garantie:
Mocht je toestel bij normaal gebruik toch hardware matige defecten vertonen, kan je aanspraak maken op onze garantie.
De garantie die wij standaard op al onze toestellen aanbieden is één jaar collect-return garantie. Bij defect onder garantie wordt indien nodig het toestel kosteloos opgehaald, hersteld en netjes weer afgeleverd.
Wat precies onder garantie valt en wat niet vind je hier terug in onze uitgebreide garantievoorwaarden.

Defect aanmelden
Mocht er toch iets defect zijn aan je toestel, neem dan gerust met ons contact op via het nummer +32 (0)15 28 79 30 of stuur een e-mail naar: ecopc@ctgcircular.com

Wij kunnen de gegevens van het apparaat snel opsporen aan de hand van het 'RFE-nummer' dat je kan terugvinden op een witte of gekleurde barcode sticker. Deze sticker bevindt zich bij PC's achteraan het toestel. Bij monitoren vind je deze aan de zijkant of achterkant terug en bij laptops onderaan.

De sticker met ‘RFE nummer’ begint met een letter zoals bijvoorbeeld “Y”, “C” of “B” dan twee cijfers bijv. “21” of “22” en vervolgens opnieuw een letter (bijv. “B” of “N”) en eindigt dan met 6 cijfers. Je hebt deze code nodig om de garantie te claimen. Verwijder deze niet, anders vervalt de garantie!

Meldt alle relevante informatie:

·       Naam, adres en woonplaats

·       Het RFE-nummer

·       De precieze omschrijving van de storing

Vervolgens krijgt u van één van onze medewerkers informatie over wat u moet doen om het probleem te verhelpen of worden afspraken gemaakt i.v.m. het ophalen en de herstelling van het toestel.

TIP: Vergeet ook geen back-up te maken van je gegevens (documenten, foto’s, etc). Mogelijks moet het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd worden en worden deze bestanden onherroepelijk gewist!